Termeni si conditii de utilizare

Navigarea, inregistrarea si plasarea unei comenzi pe site-ul Amicreativ.ro reprezinta acordul tau cu termenii si conditiile urmatoare:

Copyright

Informatiile si fotografiile de pe acest site apartin exclusiv S.C. Ami Creativ S.R.L. , fiind protejate de Legea Dreptului de Autor. Copierea, distribuirea sau folosirea acestora fara acordul nostru prealabil se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Confidentialitate

Toate datele si informatiile personale furnizate pe acest site sunt confidentiale fiind exclusa transmiterea acestora catre terti. Informatiile furnizate pot fi folosite numai cu acordul dvs. pentru transmiterea diverselor anunturi referitoare la oferte , promotii, noutati.

Clientul este direct raspunzator pentru oferirea unor informatii corecte, complete si actuale care vor asigura o livrare corespunzatoare a comenzii.

Preturi

Toate preturile produselor de pe acest site inclut 19% TVA

Conditii de returnare

Un produs achizitionat de pe acest site poate fi returnat in termen de 10 zile lucratoare de la primirea acestuia, achitarea taxelor de transport ale returului fiind in sarcina clientului. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare ca la momentul achizitiei. 

Va rugam sa tineti cont de faptul ca nuantele de culoare pot diferi de la un monitor la altul functie de setarile calculatorului.

Produsul returnat se va trimite la adresa de la care a fost expediat. Puteti solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia. Inapoierea contravalorii produsului returnat se va face in maxim 10 zile lucratoare de la data primirii returului prin transfer bancar sau mandat postal.

Litigii

Comenzile plasate si confirmate pe acest site au valoarea unui contract intre vanzator si cumparator. Orice litigiu aparut se va solutiona pe cale amiabila. In cazul in care , rezolvarea pe cale amiabila esueaza, competenta revine instantelor de judecata romane.

ANPC - www.anpc.gov.ro

Dispozitii finale

S.C. Ami Creativ S.R.L. isi rezerva dreptul de a face orice modificari asupra acestor termeni si conditii de utilizare, precum si asupra oricaror informatii din acest site fara a fi necesara o notificare prealabila a utilizatorilor.